Over ons

Contact

TIP Vastgoed BV is een adviesbureau voor  zakelijke  en  particuliere klanten op het gebied van vastgoed. Wij geven advies op het gebied van alle lokale heffingen , WOZ-waarde , energiebelasting,  bouwleges en  erf- en schenkbelasting . Met een volledig onafhankelijke positie kunt u erop vertrouwen dat wij uitsluitend in uw belang handelen. Onze expertise strekt zich uit over alle aspecten van WOZ-dienstverlening, lokale heffingen en de waarde van het vastgoed voor de erf- en schankbelasting. Wij geloven in de kracht van samenwerking en streven naar goede zakelijke relaties met gemeenten en waterschappen door heel Nederland. Op die manier kunnen we er voor zorgen dat u de juiste bent en niet een te hoge aanslag krijgt voor uw vastgoed. 

Door onze juridische kennis en kennis van de vastgoedmarkt kunnen wij u van dienst zijn bij:

Door gebruik te maken van onze diensten gaat u  tijd  en  geld besparen . Als u meer wilt weten, kunt u zonder verplichtingen kostenloos een adviesgesprek aanvragen.

Adviesgesprek aanvragen

Wat wij doen

Wij bieden u volledige ondersteuning en verdedigen uw belangen tijdens een fiscale procedure. Dit doen we altijd in samenwerking met u; het is immers uw zaak.

Maak eerst een discussie van uw kansen in de begrotingsprocedure. Hierbij hanteren we een transparante en eerlijke aanpak. Het is van belang dat u als opdrachtgever op de hoogte bent van uw mogelijkheden.

In een procedure draait het niet alleen om het hebben van gelijk, maar vooral om het verkrijgen van uw gelijk . Dus wanneer we voor u aan de slag gaan, beschermen we uw belangen met volle overtuiging en zetten we alles op alles om het resultaat te bereiken.

Adviesgesprek aan vragen

Onze Diensten

Heeft u geen tijd of voldoende kennis om een ​​bezwaarprocedure uit te voeren?

Neem vandaag nog contact op met ons op om te kijken hoe wij u kunnen helpen om geld en tijd te besparen.