WOZ Woningen

Contact

​Woningen

Onze deskundige staat klaar om de WOZ-waarde van uw woning te controleren en u te ondersteunen bij het indienen van een bezwaar- of beroepsprocedure tegen een te hoge WOZ-beschikking.

Jaarlijks bepalen gemeenten de WOZ-waarde op een vaste datum 1 januari. Een te hoge WOZ-waarde kan aanzienlijk in aanzienlijk hogere belastingen, zoals onroerende zaak-, inkomsten-, erf- en waterschapsbelasting. 

Bij het taxeren van uw woning impliceert de gemeente prijzen van conventionele, recent verkochte woningen in de buurt. Hierbij moet rekening worden gehouden met verschillen tussen deze verkoopcijfers en uw specifieke woning. Omdat dit proces toevallig is, komt het regelmatig voor dat de vastgestelde WOZ-waarde te hoog wordt bepaald. omdat het systeem geen of onvoldoende rekening houdt met unieke eigenschappen van uw woning (zoals onderhoud, voorzieningen, uitstraling en ligging).

Als u binnen 6 weken een dagtekening van het aanslagbezwaar maakt, kan dit ons geld kosten.  Onze diensten  met betrekking tot de  lokale heffingen  en  belastingen  kunnen u alleen maar  geld en tijd overschrijden . Als u meer wilt weten, kunt u zonder verplichtingen een adviesgesprek aanvragen. 

Adviesgesprek aanvragen


Via de onderstaande link kunt u meer informatie over de WOZ bekijken en lezen.

Extra informatie