AANKOOP/AANHUUR

BEDRIJFS ONROERENDGOED

Huisvesting draagt in belangrijke mate bij aan de realisatie van uw bedrijfsdoelstellingen. De omgeving en ambiance maakt nadrukkelijk onderdeel uit van de beleving en tevredenheid van uw klanten maar ook van uw medewerkers. Daarnaast zijn de huisvestingslasten een belangrijke kostenfactor voor uw onderneming.

Wij hebben geen verkoop- of verhuurportefeuille wat ons een volledig onafhankelijk positie geeft in de markt. Door te kiezen voor deze positie bent u verzekerd van een objectieve dienstverlener die alleen in uw belang werkt.

Wat kan TIP Vastgoed voor u doen:

Zoekopdrachten en of Locatieonderzoek
U wilt een onafhankelijk advies over uw mogelijke vestigingslocatie? Wij doen onderzoek voor u en bieden een heldere rapportage van de locatie of mogelijke locaties met een omgevingsanalyse, gerealiseerde koop- en of huurprijzen, het overige aanbod en de actuele vraag uit de markt. Vervolgens bespreken wij met u de conclusies. Op deze wijze kunt u uw positie bepalen en dit stelt u in staat om goed onderbouwd de onderhandelingen in te gaan. Overigens kunt u er ook voor kiezen om de onderhandelingen uit te besteden aan een van onze vastgoedspecialisten.

Aankoop of aanhuur 
U bent op zoek naar nieuwe huisvesting? Wij helpen u bij de aanhuur of aankoop van uw bedrijfspand. Na een inventarisatie van uw eisen en wensen en een inventarisatie van de markt, gecombineerd met onze kennis van de vastgoedmarkt stellen wij een advies voor u op. Daarbij komen ook de mogelijkheden en eventuele tekortkomingen van uw bestaande situatie aan bod. U kunt er ook voor kiezen dit proces in eigen hand te nemen. In dat geval adviseren wij u graag over de onderhandelingen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor contractvorming of de controle hierop.

Wat zijn de kosten:

  • Wij werken met een prestatietarief en een vast bedrag voor onze diensten.